lauantai 29. elokuuta 2015

Karkkimainen Stokke!

Mua on jo pitkään kutkuttanut Stoken maalaaminen, oikeastaan siitä asti kun ostettiin uusi ruokapöytä. Tumma tuoli ei oikein mätsännyt valkoisen pöydän ja tuolien kanssa, joten ajattelin tuunata syöttiksestä myös valkoisen. Selailin kalustemaaleja ja löysin Clas Ohlsonilta aivan ihanan värisiä maaleja! Mietin jonkunverran keltaisen ja pinkin välillä, mutta prinsessaväri vei voiton. 

Tuumasta toimeen ja tuoli takaluukussa huristeltiin mun äidille jossa hiottiin tuolia ja käytiin hakemassa maali Clasulta. Mä nostin käteni hiomahommista ja luovutin sen Annille. Maalaaminen on enemmän mun juttu kuin hiominen, vaikka hiiren kanssa se onkin melko nopeaa touhua.


Projektissa meni muutama päivä kun piti antaa maalin kuivua, maalata uudestaan, antaa kuivua, hiota, maalata jne. Eilen saatiin tuoli kasattua ja maalattua viimeisen kerran, tänään tosin pientä viimeistelyä vaati pintaan. Mutta vihdoin se oli valmis! Täydellisen värinen! Niin hyvännäköinen että tekisi mieli haukata, väri on siis aivan nimensä veroinen! 


Tähän on vielä se ruskea vauvatuki, mutta tarkoituksena olisi maalata se valkoiseksi. Mietityttää vain miten maali tarttuu, mutta jos ei muu auta niin sitten pitää ostaa valkoinen. Tämä menee siis Alman käyttöön kun sen aika on, ja Ava siirtyy tavalliseen tuoliin, jolla harjoiteltiinkin olemaan kun Stokke oli äidin autotallissa odottamassa valmistumista. Hyvin sujui syöminen, ja jos näyttää huonolta niin varmaan täytyy käydä hakemassa junnutuoli Ikeasta. Mutta siihen nyt on vielä hetki aikaa, ja Ava saa nautiskella prinsessatuolistaan! Maali oli siis Clas Ohlsonin Candy, tosi mukava maalata ja oli joku lakkamaali joten pintaan ei tarvinnut erikseen lakkaa. Seuraavana tuunausta odottaa tyttöjen kerrossänky, siihen laitan tätä samaa väriä niin sopii sitten joskus kun tuoliin kun se siirtyy lasten/Avan huoneeseen! 8 kommenttia:

 1. Wau! Herkullisen näköinen tuoli tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Mun tekisi vain mieli istua keittiössä ihailemassa ja syödä karkkia samalla :D

   Poista
 2. Hauskan näköinen - ei ikinä arvaisi että on itse maalattu! :)

  VastaaPoista
 3. Apua kuinka iso typy Avasta on jo tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Kattelin joitain puolen vuoden takaisia kuvia ja niistäkin kamalasti kasvanut :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...