tiistai 22. syyskuuta 2015

Almis 4kk

Terkkusia pahvilaatikoiden keskeltä! Saatiin viime viikolla tietää että muutetaan, joten päivät ovat olleet aikalailla pakkailua täynnä, miten nyt lasten kanssa kerkiää. Muutetaan siis kuun vaihteessa, kerrostaloon! Hullu kai oon kun vapaaehtoisesti tahdon rivarista kerrostaloon, mutta oon nyt monta kertaa jo todennut ettei tää oo mun juttu, ainakaan kahdessa tasossa asuminen. Jo tuon muutoksen lisäksi muutetaan yhtä huonetta pienempään asuntoon, ja neliöitäkin hupenee vajaa 30. Mutta se ei haittaa, uusi asunto on aivan ihana! Valoisa ja ihanat laminaattilattiat! Piha on huomattavasti kivempi kuin tässä ja yhteydet paremmat, ja ostoskeskus vieressä! Itseasiassa muutettiin melkein samaisesta talosta tänne. Eri osoite ja taloyhtiö, mutta identtinen pohjapiirros. 

Tässä hujakassa Almakin kerkesi jo täyttämään neljä kuukautta. 3kk neuvola meni aikanaan hyvin ja rokotteiden saaminenkin meni ihan ok, sain pidäteltyä oman itkun eikä Almakaan kovin kauaan itkenyt kun sai sitten lohtumaidot. Alma on edelleen täysimetyksellä, josta olen kovin ylpeä ja jatketaan sinne 6kk asti. Alma on myös tehnyt kaksi hammasta, oppinut kierähtämään selältä vatsalle ja eilen löytyi varpaat! Myös ihanaakin ihanempi kummipoika syntyi 13.9! Hän on niin pieni ja rakas. <3


Edellisessä postauksessa Alma oli viettänyt muutaman yön pinnasängyssään, ja niihin muutamaan yöhön se jäikin. Nyt yöt ovat alkaneet olemaan yhtä hulinaa joten koitetaan saada Alma tykkäämään pinniksestään, mutta tämän illan perusteella se ei ihan niin helppoa olekaan, vaikka jäikin lopulta nätisti sänkyyn nukkumaan. 

Tänään oli neuvolalääkäri, kasvu on hyvää ja tasaista ja kaikki oli muutenkin ok! Pyysin katsomaan korvat kun Alma on kiukustunut aina makuuasennoissa, mutta nekin oli puhtaat. Rintaraivarit ovat tulleet tutuiksi viime päivinä, ja välillä on iskenyt epätoivo ja epäluulo maidon riittävyyden suhteen. Mutta onneksi painoa on tullut hyvin! 

4kk mitat oli:

Pituus: 63cm (61,5)
Paino: 6215g (5660g)
Pipo: 40.3cm (39.9cm)

Suluissa siis 3kk mitat, jotka tosin on otettu vasta 1.9, eli tasan kolme viikkoa sitten. 


Muuttokiireistä johtuen blogin päivitys jää hieman taka-alalle, mutta viimeistään kunhan ollaan muutettu niin palailen, en malta odottaa että pääsen vilauttamaan uutta kotia! Ja kertomaan Avan kuulumisia. 

Muistattehan että meidän menoa voi seurata myös instagramista, cartsaa. Tili on nykyisin yksityinen, mutta hyväksyn kyllä! 


3 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, onnea tulevaan uuteen kotiin. :)
  Ja kuinka mahdottoman suloinen tyttö siellä onkaan.♥

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Tykkään sun blogista tosi paljon, harmi kun instasi on salainen. Pyysin saada seurata sinua, nimimerkki teikalainen, toivottavasti saan :)
  Mukavaa syksynjatkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...