lauantai 10. lokakuuta 2015

New home!

Jes, muutto on ohi ja tavaratkin alkaneet löytää oman paikkansa! Vaikka mua alkuun vähän jännäs muuttaa pienempään asuntoon, oli tämä kyllä nappivalinta. Aivan ihana pohjaratkaisu, meillä on laminaattilattiat muualla paitsi makkareissa, ja tänne paistaa aurinko joten valoisakin vielä!! Kaikki päinvastaisesti miten edellisessä asunnossa. Vihdoin mulla on kaunis koti, jota mulla on innostusta ja kiinnostusta laittaa! Ainoa miinus on hissittömyys, mutta onneksi ovet on lukossa joten uskalsin jättää tuplat vaunupaikalle. Muuten ei mitään 

Ava oli niin suloinen kun tuli kotiin ja ensimmäisen yön jälkeen tuli meidän sänkyyn ja pyysi että mennään alakertaan. Selitin ettei meillä ole enään alakertaa ja tämä on meidän uusi koti, seuraavaksi sitten ehdotti että mennään yläkertaan. Yritin uudestaan kertoa ettei meillä ole enään ala- ja yläkertaa vaan asutaan tässä yhdessä kerroksessa, topakkana vastauksena sain "Kotona on yläkerta". Voi pienet hoksottimet. Nyt jo Ava kuitenkin pitää asuntoa kotinaan, ja uusi huone on niin tytön (ja äidin) mieleen.
Olohuone on suhtkoht pieni, mutta se ei haittaa kun leluja ei enään tarvitse säilyttää olkkarissa. Täällä on juuri sopivasti tilaa telkkarille, hyllylle, sohvalle ja vaunuille! Keittiö on aivan ihana, vaikka se on erikseen se on todella tilava. Keittiöön pääsee suoraan eteisestä ja olohuoneesta. Makkarit ovat juuri sopivan kokoisia, meidän makkari on täydellisen kokoinen jonne mahtuu sängyn ja yöpöytien lisäksi lipasto ja pinnasänky, sekä Avan huoneeseen tulevaisuudessa tyttöjen kerrossänky ja lelut. Kunhan saadaan tämä lopullisesti valmiiksi niin teen sen asuntopostauksen, joka piti jo edellisestä kodista tehdä mutta en koskaan saanut aikaiseksi.


Ensi keväällä on tulossa keittiöremppa, mitä keittiö kyllä kaipaakin, vaikka ei se mikään aivan kamala nytkään ole. Kaikista parasta tässä on että kaikki on yhdessä tasossa! Mä saan viikattua pyykit ilman että tarvii jättää lapsia alas keskenään, ja Ava saa kylpyillä rauhassa sillä voin samalla tehdä ruokaa/katsoa telkkaria/ihan mitä vaan. Avakin selvästi tykkää kun kaikki on samassa kerroksessa ja kaikki lelut on omassa huoneessa. Yritän nyt pitää linjaa ettei leluja tuoda olohuoneeseen, ja aika hyvin se on pitänyt.

Ihana ihana uusi koti! <3 
Mua kyllä itketti muutamana iltana edellisessä kodissa kun siellä on tapahtunut niin paljon! Avan ensimmäinen joulu, synttärit, oppinut kävelemään, Alma syntyi.. Onneksi muistot kulkee aina mukana ja täällä syntyy paljon uusia muistoja.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...