sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Jouluaiheinen kysely Avalle.

Leivottiin eilen joulutorttuja Avan kanssa samalla kun Alma söi iltapalaansa. Viime viikkoina ollaan puhuttu paljon tontuista ja pukista, sekä pukin poroista. Meillä on sellainen iso tonttu, jota Ava pelkäsi aluksi todella paljon kun kaivettiin se muuttolaatikoista, mutta nyt he ovat jo ystäviä. Ava käy välillä laittamassa tontun nukkumaan omaan sänkyynsä. 

Mä odotan joulua jo todella kovasti! Päätettiin että tänä vuonna ostetaan oikea kuusi, enkä millää malttaisi odottaa vaan tekisi mieli kaivaa viimevuotinen tekokuusi ja koristella se. Almalle täytyy käydä ostamassa oma joulupallo, samanlainen kuin Avalla on johon saa laitettua käden jäljen. Haluaisin myös sellaisen vaaleanpunaisen jossa lukee babys first christmas 2015, mutta en voi ostaa sellaista koska Avalla ei ole oman vuotensa palloa! Oon varmaan ihan pöljä, mutta mulle tulee paha mieli jos Almalla on jotain mitä Avalla ei ole, ja toistepäin! 

Lahjat tuottavat taas suurta päänvaivaa. En keksi mitään ostettavaa Almalle, enkä kummipojalle. Avalle mulla on jo muutama lahja ja kummitytölle, mutta siinäpä se. Täytyy käydä kiertelemässä kauppoja jos keksisi jotain ostettavaa. Avalta ollaan koitettu kysellä mitä se haluaisi pukilta, mutta aikaisemmin vastaukset oli makaronia ja pukin poro, nyt se haluaa kiviä. Melko vaatimatonta.

Ajattelin kysellä Avalta jouluaiheisia kysymyksiä, vastaukset ovat tosin melko lyhkäsiä koska neiti ei millään malttanut vastailla äidin hölmöihin kysymyksiin. Mutta oli ne ihan hauskoja!

Odotatko joulua?
- Joo.

Mitä jouluna tapahtuu?
-Joulupukkia! 

Mitä pukki tekee?
-Kortteja.

Ketkä kurkkii ikkunasta?
-Tonttu!


Saako Ava lahjoja?
-Jooo. 

Mitä lahjoja toivot?
- Punaisen lahjan! Ison lahjan. 

Mitä siellä lahjassa on sisällä?
- Aarteita ja kiviä!Mitä haluaisit jouluna tehdä? 
- Syödä namia ja riisipuuroa. 

Millä pukki tulee?
-Oliko se porot? Offat! (Olafit :D)

Minne mennään jouluna?
-Tähän. Saako sisko lahjoja?
- Sisko saa lahjoja!

Mitä sisko toivoo lahjaksi?
-Aarteita. 

Mitä siskon aarteet on?
- Joulunen.

Mitä lauluja lauletaan jouluna?
- Tip tap tip tap

Onko tontut kivoja?
- Ei.Avan tortuista tuli todella hienoja ja omalaatuisia. Ava rullasi ne ja ihastuneena huudahti "Nämä on vähän erilaisia leipiä!". Viime vuonna Ava ei oikein välittänyt tortuista, mutta nyt olisi voinut syödä koko lautasellisen! Täytyy tehdä siis muutama satsi vielä jouluksi, näistä tuli niin hyviä. 


Joko muualla odotetaan joulua? :) 8 kommenttia:

 1. Ihana postaus.♥
  Laitoin sulle facebookkiin viestiä, saattoi mennä muut kansioon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Ja kiitos vielä vaipoista :)

   Poista
 2. Ihana Ava ♡ Täällä odotellaan joulua jo kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ava on söppänä ♡
   Joulu on kyllä niin ihanaa hössötys aikaa! :)

   Poista
 3. Ihana vastaus noista joululahjatoiveista! Kiviä ja aarteita! Ihan samat vastaukset voisin kyllä kuvitella meidän 4v suusta. Mulla tulee heti mieleen punaiseen paperiin kääritty kiiltävällä (glitterillä) maalattu kivi. Siinähän on aarretta kerrakseen ja halvaksi tulee. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D naurettiin just et on kyllä vaatimattomat lahjatoiveet :D

   Poista
 4. Päädyin blogiisi Terhin blogin kautta ja täältähän löytyi taas paljon uutta kivaa luettavaa! Meilläkin touhuaa kaksi pientä typykkää iältään 3v ja 1v eli tutulta kuulostaa nämä postausaiheet :) Meidän juttuja löytyy osoitteesta http://maalaishiirenelamaa.blogspot.com
  Mukavaa joulunodotusta pienille leipureille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) käynpä kurkkaamassa myös sun blogia! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...