lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulun odottelua

Mä olen ollut niiin väsynyt ettei mitään rajaa! Avalla on jo ihan normiuhman lisäksi alkanut hirveä väsymyskaamoskohtakolmevee-uhma, ja tahtojen taistoa on useasti päivän aikana. Lisäksi nukkumaanmeno on aivan oma show, ja siihen lisäksi Alman nukutus ja tissitankkaukset x 100 joten kun lapset vihdoin ovat untenmailla niin mä lysähdän sohvalle ja huokaisen helpotuksesta kun taas yhdestä päivästä on selvitty hengissä, niin minä, Anni kuin lapsetkin. Alma on onneksi edelleen todella helppo ja tyytyväinen joten vähän tasapainottaa elämää uhmiksen kanssa.

Ava on nyt alkanut osoittamaan mieltänsä myös Almalle, millään leluilla ei saisi leikkiä ja kaikki revitään kädestä pois. Mutta samalla Avasta on tullut todella huolehtiva isosisko ja vaikka saa Alman itkemään niin käy äkkiä etsimässä tutin tai lelun jolla saa siskon rauhoittumaan, ja samalla niin rakastavasti sanoo "Alma rakas, ei hätää, tässä tutti!"
Ruokailutkin ovat ihania kun Ava vie Almalle lautasen tai laittaa ruokalapun sekä nostaa lattialle tipahtaneet ruuat takaisin Almalle, tai vie roskiin. Masentavaa kun aina vaan sataa, on kylmä ja harmaata sekä pimeää. Tulisi jo lunta niin pääsisi ulos remuamaan. Ajattelin ostaa Avalle ja itselleni luistimet jotta päästäisiin luistelemaan koko poppoo, mutta eipä niitäkään viitsi ostaa kun ei tiedä tuleeko sitä lunta ja jäätä vai ei, aika huonolta näyttää. Harmittaa kun omassa lapsuudessa oli kunnon lumiset talvet, pääsi pulkkailemaan ja tekemään lumilinnoja. Tyttöjen lapsuusmuistoissa vain tehdään mutakakkuja sateessa vielä joulukuussakin! Mulla on syksyt aina todella vaikeita kun on niin pimeää, väsyttää eikä mikään huvita mutta yleensä se on parantunut lumen tulon myötä, mutta täällä sitä edelleen kaamosmasistellaan.

Olen yrittänyt saada joulufiilistä, mutta ei sitäkään oikein ole tuon sään takia. Kotiin ollaan kyllä joulukoristeita laitettu, juteltu tontuista, availtu aamuisin joulukalenteria sekä Avan joulusukkaan on ilmestynyt aina sillointällöin ylläreitä! En halua oman mielentilani takia "pilata" joulunodotusta Avalta, vaikka ei hän nyt täysin jouluhömpötystä ymmärräkään joten pakko sitä joulumieltä on jostain kaivaa! Lahjat on vihdoin ostettu ja odottavat paketointia. Mua harmittaa kun Almalle ei oikein mitään olla keksitty, kun Avalta on kuitenkin jäänyt niin paljon vauvaleluja joita en ole antanut kiertoon, niin tarvetta ei millekään ole ollut. Ja vaikka tiedostan ettei 7kk ikäinen niistä mitään ymmärrä eikä välitä, kuitenkin tuntuu pahalta että Ava saa paljon lahjoja eikä Alma kuin muutaman hassun paketin. Tää on ihan hirveetä miten kaikesta ajattelee ihan hölmösti, kuten tyttöjen omista joulupalloista! Avalla on sellainen mihin on maalattu kädenjälki, ja Almalle olisin nyt halunnut ostaa sellaisen baby's first christmas 2015, mutta en voi koska Avalla ei ole sellaista. Joten ostin Almalle samanlaisen pallon kuin Avalla. Sekopäistä :D

Jottei nyt ihan valittamiseksi mene niin sain tänään vihdoin tehtyä meidän oveen kranssin! Tämä on ollut jo jonkun aikaa suunnitteilla, mutten ole saanut aikaiseksi käydä ostamassa palloja ja styroksista kranssipohjaa. Käytiin yhtenä päivänä kirppiksillä ja kierrätyskeskuksesta, josta löysin paljon palloja tosi halvalla! Edelleen multa puuttui se kranssipohja, joten leikkasin pahvista pohjan ja liimailin siihen pallot. Oli kyllä hermoja koettelevaa kun koko ajan sai olla lisäämässä liimapuikkoja ja olisi pitänyt omistaa kolme kättä, mutta tuli siitä aika sievä! Nyt pelottaa että tuo kranssi jotenkin romahtaa ja pallot ovat pitkin rappua! 


Mitä teille kuuluu? 

2 kommenttia:

 1. Kyllä tämä ainainen vesisade ja pimeys sais jo väistyä. Muistan kun omassa lapsuudessa lokakuun lopulla oli jo paljon lunta ja käytiin hiihtämässä ja luistelemassa. Nykyään hyvä jos jouluksi tulee lunta ja talvi kestää sen pari-kolme kuukautta. Eipä oo toppavaatteillekkaan kaameesti ollut käyttöä. :/

  Lähetän kovasti jaksamisia sinne.♥ Meillä Aino on välillä oikea jumppi ja välillä saattaa muutama päivä mennä tosi hyvin. Nyt onneksi saatiin neiti taas nukkumaan päikkäreitä niin hieman on taas helpottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Harmittaa jos ei saada uusia toppavarustuksia käyttöön..

   Kiitos ♡ Nukuttaispa tälläkin päivällä.. on sitten jo niin yliväsynyt illalla. Tsemppiä sinnekin ja toivottavasti tulee pian lunta! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...