perjantai 22. tammikuuta 2016

Heippahei tuplat!

Pitkään sitä punnasin ja mietin, josko vaihtaisin tuplien tilalle ihan yksöisrattaat tänne sisälle päikkärikäyttöön ja kauppaan mukaan otettaviksi, mutta en ikinä saanut aikaiseksi puunata tuplia kuvauskuntoon, enkä oikein tiennyt mitä halusin tilalle. Meillä oli siis Phil&Teds Navigatorit, joista tykkäsin kovasti. Pienet ja näppärät. Alkuun ne oli vähän hankalat kun sisaristuin oli päällä, Alma oli vaikea saada kyytiin ja pois joten ei oikeastaan silloin niitä kummemmin käytetty. Mutta kun Alman sai siirrettyä alas sisaristuimeen niin ne oli juuri täydelliset! Ava tosin oli liian pitkä niihin. Käytettiin kuitenkin todella harvoin tuplia, lähinnä vain jos mentiin Helsinkiin tai kauppakeskukseen pörräämään. Seisoivat siis turhan panttina vaunuvarastossa jossa meidän Emmaljungat on myös. Emmiksiin mulla on seisomalauta, ja niillä me usein kuljetaan puistoon, joten senkin takia tuplien käyttö jäi vähälle. Vähän hankala ikäero tuo 2v 3kk, kun toisaalta isompi ei tarvitse rattaita, mutta sitten joissain tilanteissa ne on kuitenkin hyvä olla.


Oltiin mun parhalla kaverilla pari viikkoa takaperin ja tuli puheeksi kuinka haluaisin tuplista eroon ja jotkut rattaat tilalle, hän taas muisti kuinka kaverinsa aikoo pistää Scooterit myyntiin ja tarvitsee tuplat! Juteltiin sitten ja sovittiin vaihto päittäin. Kuinka hyvä tuuri voi käydä! Scootereita olin miettinytkin yhtenä vaihtoehtona. Avalla oli myös scodet, kääntyvillä etupyörillä tosin. Ne oli ihanat ja mua on harmittanu jo pitkään et myin ne pois, mutta nyt meillä on uudet. Tää väri on aivan ihana ja helposti tuunattavissa tyttömäisemmäksi. 


Pyörät on ihanan paksut ja rattaita on yllättävän kevyt kääntää. Olen aivan rakastunut näihin! Almakin vaikuttaa tyytyväiseltä, ainakin kolmen tunnin päiväuniensa perusteella. Oon kyllä niin tyytyväinen tähän vaihtokauppaan, vaikka jollain tapaa tedseihin kiinnyinkin, ja Avakin on monesti kysellyt sinisten rattaiden perään. Ollaan pari kertaa tehty jo bussimatkojakin ja hyvin sujuu vaikka Ava onkin "vapaana", vaikka sitä alkuun pelkäsinkin mitä siitä tulee. Ihanat ihanat rattaat <3  


2 kommenttia:

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...