perjantai 1. tammikuuta 2016

#normalizebreastfeeding

Mä kihisen raivosta! Useat ovat varmasti jo huomanneet facebookin ja Instagramin täyttyvän imetyskuvilla, eikä syyttä. Muuan "julkkis" stylisti Teri Niitti oli päättänyt lennolla napata kuvan imettävästä äidistä ja julkaista kuvan Instagramissa, sekä jakaa sen facebookkiin, JULKISESTI. Kuvatekstinä kuinka julki-imettävien äitien pitäisi peittää tapahtuma huivilla. Älytöntä! Sen sijaan että kääntäisi katseen pois tästä "ällöttävästä" tapahtumasta, täytyy kuitenkin silmät pyöreinä tuijottaa suoritusta ja napata siitä kuva. Tämä imettävä äiti on vieläpä kuvasta tunnistettavissa, sekä kaksi muuta henkilöä.
Eikös se ole kaikille mukavempaa että lapsi on tyytyväinen ja hiljaa? Mutta ei kun ollaan sentään business luokassa, eihän sinne saisi edes vauvoja ottaa mukaan ettei salkkuherrat vaan vetäse kahviaan väärään kurkkuun jos sattuu pikkaisen rintaa vilkahtamaan että vauva saa syödäkseen.

Miten vielä vuonna 2016 voi olla noin tynnyrissä kasvaneita ihmisiä? Mua surettaa niin kovasti, kun tälläisten ihmisten takia osa ei uskalla julkisesti imettää, ja nyt saa pelätä koska löytää oman kuvansa somesta, jonka joku aivoton älykääpiö on napannut salaa.

Huvittavinta on että tämän Terin omassa instagramissa on kuvia naisista, joissa sitä tissiä näkyy huomattavasti enemmän kuin imettäessä. Ja stylistin työtä tehdessä sitä tissiä on varmasti vilahtanut kerran jos toisenkin. Mutta eihän se paheksuttavaa ole että naiset keikistelevät lehdissä, telkkarissa ja oikeastaan joka paikassa rinnat paljaana, mutta auta armias kun teet niillä sitä mihin se on tarkoitettu.

Mä olen niin vihainen etten saa edes ajatuksiani sanoiksi!


Mutta oikeastaan Teri Niitille kuuluu kiitokset, imetys on taas astetta julkisempaa aivopierunsa johdosta. Ihanaa nähdä miten me äidit loppujen lopuksi pidetään yhtä! <3 

2 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus.♥
  Kyllä oli taas oikea järjen jättiläinen tuo tyyppi..että tollaset ottaa päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua raivostuttaa vieläkin. Onneks osaa edes pyytää anteeksi..

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...