torstai 14. tammikuuta 2016

Pesen peikot pois.Alma on tässä jo jonkin aikaa tehtaillut hampaita, ja viimein viikko sitten tuli ensimmäinen ja muutaman päivän päästä toinen. Yllättävän nätisti ne sieltä tuli, eikä Alma ollut oikeastaan normaalia kiukkuisempi. Yöt nyt oli todella levottomat yötä kahta ennen puhkeamista, syötiin eikä kuitenkaan haluttu syödä, pyörittiin ja hyörittiin.  Mutta nyt ne siellä komeilee, kaksi kaunista hampulia! Kaksi on  ainakin vielä tuloillaan, toivottavasti tulee pian niin pääsisi yhdillä yöhulinoilla näistäkin. 

Onneksi Alma ei vielä ole puraissut hampaiden kanssa. Sitä kyllä teki vielä ikenillä ja se sattui aivan tarpeeksi joten kauhulla odotan sitä hetkeä kun nuo vielä tuosta kasvaa ja neiti päättää tarttua kiinni. Auts. 
Käytiin hammasharja kaupoilla ja ostettiin tuo MAMin hamppiharja ja tietty muumitahnaa! Avakin sai valita uuden tahnan itsellensä ja valitsi Nipsun. Meillä on aina käytetty muumitahnaa, ihan pari satunnaista kertaa on ostettu jotain muuta. Kiva kun hammaspesun myötä saa luotua lisää rytmiä iltoihin. Avan kanssa se tuli jo niin aikaisin kun ekat hampaat puhkesi juuri kun täytti 4 kuukautta.

Hampaiden pesu on hurjan hauskaa Alman mielestä, aamulla suuttui kun otin harjan pois ja laitoin takaisin kaappiin. Ihana pieni hampulineiti <34 kommenttia:

 1. Täälläkin käytetään Muumin hammastahnoja noilla pienemmillä. :)
  Ihana pikku hampaiden pesijä siellä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyviä, oon pari kertaa pessyt omat hampaat Avan tahnalla vahingossa :D

   Poista
 2. Voi mikä ihana Alma <3
  Meillä kans muumitahnat käytössä.
  Nemillä puhkesi justiin hampaat nro 7 ja 8 :D Ihmekö kun on kiukutellu melkein koko pienen ikänsä!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma on <3
   Huii! Ei tosiaan mikään ihme, onpa Nemi tehtaillut tiuhaan hampaita! :D <3

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...