keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kapteeni Ava miehistöineen.

Huomenna lähdetään risteilylle Ruotsiin. Mua jännittää, mennään ihan keskenämme! Vuosi sitten mun äiti oli mukana, sitä edelliset ruotsireissut ollaan oltu mun tädin ja heidän perheen kanssa. Muutenkin laivalla olo saa mut stressaantuneeksi ja ahdistun viikkoa pari ennen lähtöä ja kikkailen itseni kanssa etten peru koko matkaa. Mua pelottaa että laiva uppoaa, tai joku tippuu mereen, mikä on hassua sillä en edes päästä ketään kannelle hippaloimaan.. Pelottaa että Ava karkaa ja katoaa.. Huhuh.   Mutta eiköhän tämä mene hyvin! 

Alman ensimmäinen ulkomaanmatka, jee! Avan ensimmäinen risteily oli vajaa puolivuotiaana, eli melko samanikäisinä on neidit päässeet ensimmäiselle risteilylleen. Matka oli todella halpa, 52e. Ikkunallinen hytti, aamupala, Avalle rannekke jolla saa Ville Viking mukin ja mehua niin paljon kuin sielu sietää, jäätelön ja yllärin ja matkaturva jolla saa rahat takaisin jos peruu matkan 24 tuntia ennen lähtöä. 

Tuo matkaturva olikin hyvä ostos, hilkulla oli että oltaisiin jouduttu perumaan koko reissu. Alma nosti kuumeen sunnuntai-iltana. Oli kuitenkin hyväntuulinen eikä muuten kipeä. Maanantai-iltana kuume nousi yli 39 asteen jolloin annoin sitten ensimmäisen kerran lääkettä yötä vasten. Eilen kuume sitten olikin laskenut illalla, eikä tänä aamuna enään ollut edes lämpöä. 

Avaltakin meinasi jäädä koko reissu välistä, pitkään se veti hepulit ettei halua lähteä laivalle vaan menee mummalle hoitoon. Vaikka kerroin siellä olevan pallomeri, Ville Viikinki, namia, jäätelöä. Ei, hän halusi mummalle. Nyt Avakin jo onneksi on tulossa mukaan ja odottaa innolla reissua!

Vielä ei olla suunniteltu mitä Ruotsissa tehdään, varmaan kierrellään kauppoja. Mä ainakin haluan päästä hypistelemään rodineja, huomenna tuleekin kakkosdroppi juuri sopivasti! Käydään myös jossain varmaan syömässä. Alman ruuista meinasi tulla ongelma, kunnes muistin että Pirkalla ja Ella's Kitchenillä on pussiruokia. Alma ei syö purkkiruokia yhtään, joten toivottavasti nuo menevät alas. Samoiten puuroja ostettiin pusseissa niin saa iltapalat siitä syötyä. Mä en jaksa odottaa aamupalabuffaa, se on ehkä parasta koko matkalla!


Pitäisi vielä pakata.. Anni lähti just etsimään kellarista matkalaukkua. Mulla iskee taas valinnanvaikeus vaatteista kun tytöillä on liikaa kivoja vaatteita enkä osaa valita mitä haluan mukaan heille. Täytyy huomenna yhdessä Avan kanssa pakkailla vaatteita niin saa neiti kertoa mielipiteensä ;)

7 kommenttia:

 1. Kivaa matkaa teille, täällä odotellaan reissu kuulumisia :)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää matkaa teille! Meillä on myös samantyyppinen reissu tulossa parin viikon päästä, ekaa kertaa risteilylle reilun vuoden ikäisen taaperon kanssa! Odotan mielenkiinnolla risteily-postausta ja Tukholma-vinkeistä pienten lasten kanssa. Mutta, sitä ennen: Oikein hauskaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! täytyykin pistää muistiin kaikki vinkit pienille lapsille niin muistan niistä kirjoittaa :D

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...