sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Missä tuulet puhaltaa..

Olen jo aikaa sitten kertonut täälläkin siitä, kuinka haluaisin muuttaa pois Espoosta ja pääkaupunkiseudulta. Tampere on ollut mielessä jo parisen vuotta, ja ainut mikä sen on "estänyt" on ollut Annin koulu. Silti tasaisin väliajoin olen katsellut Tampereen asuntotarjontaa ja löytänyt monia ihania koteja mielle, sisustanut ne mielessäni ja kuvitellut meidät Tamperelaisiksi. 

Maanantaina olin taas selaamassa vuokraovea, ja löysinkin kolme ihanaa asuntoa. Hörppäsin kahvia ja päättäväisesti näpytin asuntohakemukset menemään. Sen jälkeen siirryinkin mollin sivuille ja etsin Annille työpaikkaa. Anni valmistuu tässä kuussa, ja tuolta paikasta missä on nyt ollut työharjoittelussa, oltiin lupailtu kolmen kuukauden kesätyöpätkää. Mutta vakkariduuni olis aina vakkariduuni. Täytyy kyllä sanoa että autonasentajilla, varsinkin vasta valmistuneilla on työpaikat melko kiven alla. Avoimia paikkoja oli suht paljon, mutta vain yhteen oli työkokemus 1-5 vuotta, ja hakemuksessa edellytettiin työkokemusta ja/tai alan koulutusta. Klikkasin välilehteen ja odottelin Annia kotiin, ja pyysinkin heti täyttämään hakemuksen. 

Parin päivän päästä Annille sitten soitettiinkin ja pyydettiin työhaastatteluun. Haastattelu on ensi viikon perjantaina, TAMPEREELLA!Asunnoista ei ole vielä mitään kuulunut, mutta nekin on tietty jo voinut mennä mitä hain. Onneksi niitä näytti olevan ihan hyvin, eikä hintatasokaan ollut mitenkään hurja. Jos Anni saa sen paikan niin onneksi sen veli asuu Tampereella ja luultavasti voi siellä majoittua sen aikaa että me saadaan sitten asunto sieltä. Mä oon jo täällä melkein tavarat pakattuna valmiina lähtemään! Katselin lähinnä vain kolmioita, yhteen neliöön laitoin tosin myös hakemuksen. Siinä olisi saunakin ja vuokra samanverran kuin tässä meidän nykyisessä kolmiossa. Eikä niillä nyt niin kiire ole, muutto olisi ajankohtainen kuitenkin

Toisaalta mua jännittää ihan hirveesti. Mä oon koko ikäni melkein asunut Espoossa, tää on tuttu ja turvallinen. Mutta ehkä se syy onkin siinä miksi haluaisin täältä pois. Tää on jo niin nähty!
Tampere asuinpaikkana olisi myös siitä kiva, että Anni on sieltä mun luokse muuttanut joten ihan ummikkoina ei siellä oltaisi. Tuttujakin löytyisi. Matkat ei tänne kuitenkaan ole kovin pitkät, joten päiväreissut vaikka mummalle hoituu helposti joko junalla tai autolla. Lisäksi Annin vanhemmille ei olisi niin pitkä matka mitä täältä nyt on.

Mua jännittää! En jaksa odottaa ensi perjantaita, ja sitten sitä pääseekö Anni töihin vai ei.10 kommenttia:

 1. Toivottavasti Vaimosi saisi paikan ja pääsisitte muuttamaan! Mutta jossei niin elkää masentuko se paikka ja asunto löytyy vielä sieltä, jos niin toivotte :) Mukavaa kevään alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Aika huonosti noita työpaikkoja oli mutta täytyy sitten kytätä joka päivä jos jotain löytyisi, jos tuota ei saa niin ei se ole este vaan hidaste ;D
   Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Tsemppiä! Tampere on kyllä tosi jees :D

  VastaaPoista
 3. Oi siellä on jännät ajat. Toivottavasti tärrppääja saa töitä. :) Itse olen kotoisin Nokialta ja asunut siellä elämäni ensimmäiset 16vuotta ja Tampereella tuli käytyä todella usein ja tulee edelleen käytyä. Ihana kaupunki on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! :)
   Se on kyllä, me ollaan monesti käyty siellä kun oon ollut pieni ja nuorempi ja nyt kun Anniin tutustuin niin vähän useammin kun Annin vanhemmat vielä siellä asui :)

   Poista
 4. Ooooooi, tsemppiä sinne jännäilyyn, toivottavasti Anni saa sen duunin. :]]]

  VastaaPoista
 5. Oi miten jännittävää! Pidän peukkuja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...