torstai 28. huhtikuuta 2016

Ohi on!

Vihdoin! Melkein kahden vuoden kiristely, senttien laskeminen ja odotus on päättynyt. Tänään oli Annin viimeinen näyttö ja nyt se on valmis! Huomenna alkaa PALKALLISET työt! Helppoa ei ole ollut elää vain mun palkalla ja Annin 225 euron suuruisen opintotuen voimin, eikä varsinkaan äitiyspäivärahalla, tai nyt kotihoidontuen varassa. 

Anni ei saanut Tampereelta hakemaansa työpaikkaa, mutta eipä me lannistuta! Pari paikkaa olisi johon aikoo vielä hakea, ja tuolta missä Anni on ollut harjoittelussa irtosi se kolmen kuukauden kesätyöpätkä. Eli ainakin kesä menee vielä Espoossa, toivottavasti syksyllä suunnattaisiin Tampereelle. 

Kun kerrankin oli aihetta juhlaan, päätettiin Avan kanssa leipoa mutakakkua ja tarjota sitä vaniljajäätelön kanssa.


Ava on niin ihana kun se tahtoo aina tehdä ruokaa ja auttaa keittiössä muutenkin. Nyt se on kovin innostunut pöydän kattamisesta ja oli ihan hädissään kun lautasia laitettiinkin vain kolme pöytään, Almalta puuttui! Paras osuus kakkutaikinan tekemisessä taisi olla vispilän ja kipon nuoleminen, oli koko neiti täynnä suklaata.Mä pidin kakkua uunissa noin 20 minuuttia. Vartin kohdalla katsoin ja oli pinnalta vielä aavistuksen raaka, mutta silti tuo määrä oli liikaa eikä sisus ollut ihan niin sulaa kuin oli tarkoitus. Mutta hyvin se upposi kaikille. Tätä täytyy tehdä ehdottomasti uudestaan! 2 kommenttia:

  1. Moi! Oon seurannut teidän blogia (ja sun instaa!) pitkään, jo ennen Almaa. Me muutettiin avovaimoni kans Tampereelle viime kesänä ja mä jo ihan innostuin ajatuksesta että mahdollisesti muutatte tänne. Heh, vaikka ei edes tunneta sen enempää, mutta sitähän vois sit tutustua :D Peukut siis pystyssä, että muutto tänne tulis mahdolliseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah ihana! :D ois kyllä kiva kun sais kavereita:) pidetään peukkuja jos syksyllä pääsis muuttamaan 😊

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...