torstai 26. toukokuuta 2016

Alman synttärit

Viime lauantaina juhlittiin meidän pientä yksivuotiasta. Juhlat olivat oikein onnistuneet enkä stressanut läheskään niin paljoa mitä olin kuvitellut. Tarjoilut oli melko simppelit ja ulkoistettu, Alman kummi teki kakun, mun äiti teki aleksanterin leivoksia ja Annin äiti teki voileipäkakun. Mä tein dippi"junan" joka jäi vähän vaiheeseen kun en jaksanut tehdä pyöriä ja käytiin aamulla kaupasta hakemassa karjalanpiirakoita ja tehtiin munavoi. Siltikin kaikkea jäi ihan liikaa yli ja alkuviikko menikin kakkua syödessä. 
Alma känkkäsi aamusta ja nukkuikin kahdet päiväunet ennenkuin pippalot alkoi. Loppupäivän meillä olikin tyytyväinen päivänsankari joka jaksoi kaikille hymyillä ja keikistellä. Ava auttoi vähän liiankin mielellään Almaa avaamaan lahjat ja illalla kertoi moneen otteeseen haluavansa omat synttärijuhlat ja lahjoja. Yritä siinä sitten toiselle kertoa että synttäreihin on vielä aika kauan aikaa. Paras lahja taisi olla Brion rakennuspalikat, tytöt rakentelivat koko illan yhdessä torneja. Tai Ava rakensi ja Alma kaatoi. Alma sai myös pari palapeliä, vaatteita, kantoliinan (joka taitaa olla enemmän mulle ;D) ja 1v kuvaukset sekä patjan uuteen sänkyynsä. Hyödyllisiä lahjoja kaivattiin enemmän kuin turhuuksia ja niitä kyllä saatiin. 


Viime perjantaina käytiin avoneuvolassa nappaamassa Alman mitat, aikamoinen mini-ihminen tuo on!
74,5cm ja 8520g. Tosi hassua kun Ava oli vuoden ikäisenä 79cm ja 11kg. No, eipähän ole tarvinnut Almalle ostaa uusia vaatteita koko ajan kun nykyiset vaatteet on mennyt jo kauan ja meneekin vielä jonkun aikaa. 
Virallinen 1-vuotis neuvola on ensi kuun alusta, mua jo vähän jännittää rokotukset, vaikka aina Alma on ne kestänyt hyvin eikä jälkioireita ole tullut. Mutta onhan se hirveää pitää väkisin kiinni ja se huuto mikä siitä seuraa on kamalaa kuunneltavaa. Joudun varmaan myös ottamaan Avan mukaan, toivottavasti ei saa traumoja kun siskoon sattuu. 


5 kommenttia:

 1. Niin suloinen Alma ♥ ja kiva idea tuo dippijuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Bongasin jostain fb-ryhmästä tuon idean, oli kyllä hauska!

   Poista
 2. Myöhäiset onnittelut 1 veelle! Ihanan kuuloiset juhlat siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Alma! Ei oo totta, että hänkin on jo yksivuotias. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...