tiistai 7. kesäkuuta 2016

Evakossa.

Meillä alkoi keittiöremppa maanantaina joka kestää viikon. Pakattiin tyttöjen kanssa kimpsut ja häippästiin alta pois mun äidille. Täältä olisi tarkoitus lähteä perjantaina ystäväni luokse viikonlopuksi, eli kotiin pääsemme vasta sunnuntaina. En jaksa odottaa että päästään kotiin ja näen meidän uuden keittiön, ja saan laittaa tavaroita paikoilleen. Vähän kuin muuttaisi uudestaan omaan kotiin! Meiltä lähti siis keittiöstä aivan kaikki, lattioita myöten. Sunnuntaina pakattiin keittiöstä kaikki pois ja yllätyin miten paljon tavaraa voi olla keittiössä! Ihan järjetön määrä. Pakko heittää pois kaikki turhuudet sitten kun purkaan laatikoista tavaroita takaisin. Kävin tänään hakemassa lisää vaatteita ja olipas saaneet aikaan jo paljon. Uudet kaapit odottivat ja lattiat oli asennettu. Olen tosi innoissani sillä kaapit olivat tosi siistit ja saadaan korkea kaappi keittiiöön, millaista olen jo pitkään halunnut. Pelkäsin että saadaan muovilattia keittiöön, mutta se onkin jonkunlainen vedenkestävä(?) laminaatti tyylinen, tosi siisti. Vähän tosin häiritsee että on erivärinen kuin eteisen ja olohuoneen lattia, mutta eiköhän siihenkin totu! 

Keittiörempasta tiedettiin jo kun muutettiin, ja ollaankin sitä innoissaan odotettu. Keittiö olikin aika karmeassa kunnossa, yhdessä kaapissa oli ovi väärinpäin eikä siellä ollut tasoa, ja nupit eivät pysyneet paikoillaan yms. Tasot olivat tosi kamalan näköiset ja mietittiin ensin dc-fixaamista, mutta ei sitten jaksettu ja viitsitty nähdä vaivaa kun tiedettiin rempan olevan tuloillaan.Tytöillä on ollut kivaa kun ollaan oltu mummalla. Avalla iski eilen kyllä vähän koti-ikävä, mutta meni kuitenkin ohi. Harmi että sää viileni, ostettiin viime viikolla tytöille uima-allas mumman pihalle ja ajatuksena oli että tämän viikon olisi saanut pulikoida siellä ja itse ottaa aurinkoa, kerrankin kun on oma piha missä olla. Mutta olisihan se tietenkin liikaa vaadittu ;) 

Toisaalta onhan tämä ahdistavaa asua muiden nurkissa, mutta ei me kotona oltais millään voitu olla. Remppaa tekevät 7-17 ja ovet on auki eikä keittiöön saa mennä. Ruokaakaan ei voi laittaa niin siinäpähän sitä oltais oltu. Onneks mun äiti asuu lähellä niin päästiin tänne, ja Annikin pääsee meitä moikkaamaan töidensä jälkeen. Onneksi päivät kuluvat suht nopsaan.2 kommenttia:

  1. Onneksi pääsitte evakkoon äidillesi! Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltais kyllä oltu aika lirissä jos ei oltais sinne päästy!

      Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...