tiistai 28. kesäkuuta 2016

Nabby huolehtii.

Sain joku aika sitten meille testiin Nabby itkuhälyttimen. Tarve hälärille olikin, sillä Avalle aikanaan ostamat hälyt olivat kadonneet, ja ne eivät muutenkaan ollut ihan parhaimmasta päästä. Alma kun nukkuu päiväunensa parvekkeella, täytyi joka välissä käydä kurkkimassa onko neito jo herännyt.  Eipä tarvitse enää!

Nabby on suloisen pieni ja pyöreä ja vanhempien puoli toimii näppärästi puhelimessa tai tabletissa, Androidilla ja iOSilla! Lataat vain Nabbyn akun täyteen (jossa kestää vain tunti ja akku kestää 70 tuntia!) ja lataat puhelimeesi tai tabletillesi Nabbyn sovelluksen. Nabbya on helppo säilyttää vaikka hoitolaukussa, joten se kulkee aina mukana jos tarve itkarille yllättäen tulee.
Kun laite on päällä, puhelimen ilmoitussarakkeeseen tulee Nabbyn kuva, ja sinne tulee myös kaikki ilmoitukset. Sovelluksen etusivulla näkyy ääniherkkyys ja akun kesto prosentteina, joten on helppo huolehtia milloin Nabby tarvii laturia.

Nabbyn kantavuus on n. 340 metriä ja yhteys muodostuu bluetoothin avulla. Ehkä parasta tässä on rätinättömyys, hälyttimestä ei kuulu mitään ellei lapsi itke tai ulkoa kuulu tosi kova ääni. Ei varasta muiden hälyjen ääniä, ei piippaile omiaan. Ihanan hiljainen. 
Ääniherkkyys on myöskin säädeltävissä.

Aluksi pelkäsin koko ajan että yhteys on katkennut ja kyttäsin puhelinta, kunnes selvisi että  Nabby ilmoittaa puhelimessa mikäli taajuus on kadonnut. Myös jos puhun puhelimessa ja Alma herää, puhelin tuuttaa ikäänkuin joku soittaisi, ja näin ilmoittaa että neito on hereillä.

Sovellukseen on ostettavissa myös "lisäosia", lämpömittari, unilaskuri sekä kuuntele nyt - toiminto.Lämpömittari on kyllä todella kätevä. Kun laitoin Alman tänään päikkäreille, oli parvekkeella suht viileä joten laitoin hupparin hihattoman topin päälle, äkkiä se lämpö nousikin ja kun sain ilmoituksen niin kävin siirtämässä rattaat varjoisampaan paikkaan. Alma kyllä samalla hetkellä heräsikin. 

Itkarin voi jättää autoon jos kummatkin tai jompikumpi tytöistä nukahtaa esim matkalla mummalle tai viljelypalstalle ja jättää huoletta nukkumaan unensa loppuun. 

Onko muilla kokemusta Nabbysta? Tää on kyllä mun lemppari itkari!

yhteistyössä Nabbyn kanssa. 

3 kommenttia:

 1. Mä olen ostanut Nabbyn kaappiin odottelemaan vauvaa :) Hinta oli aika suolainen, mutta tämä oli yksi asia, jonka ehdottomasti halusin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan huippu vekotin! :) Hinta on joo kyllä melko suolainen, mutta toivotaan että teilläkin joka sentin arvoinen! :)

   Poista
 2. Nyt vasta löysin tämänkin blogin. :) ehdottomasti seurailen!

  http://yourdaddyisaunicorn.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...