tiistai 16. elokuuta 2016

Kerholainen


Syksy saapuu ja facebook on täynnä kuvia pienistä koululaisista ja eskarilaisista, sekä päiväkotilaisista. Muistuu hyvin mieleen Avan päiväkodin aloitus ja oma töihin meno, siitäkin on jo kaksi vuotta! 
Ava aloitti tänään uuden taipaleen, nimittäin kerhon! Hain jo keväällä paikkaa, eikä kesän aikana kuulunut mitään joten olin varma ettei Ava saanut kerhopaikkaa, mutta pari viikkoa sitten tulikin kirje kotiin jossa Ava toivotettiin tervetulleeksi. En sitten tiedä oliko saanut jonkun varapaikan vai mitä, mutta pääasia että pääsi.

Ava oli todella innoissaan kun kerroin kerhon alkamisesta, mutta useasti mainitsi ettei halua mennä sinne yksin. Vähän jo tietty etukäteen jännitti mitä siitä tulee ja uskaltaako jäädä. 
Tänä aamuna herätyskello soi 6.30 ja lapsia rupesin herättelemään tuntia myöhemmin. Sainpa itse juoda rauhassa kahvia ja katsella vaatteita, sekä valmistaa eväät Avalle.

Eipä kumpikaan millään meinannut herätä, ja mulla alkoi iskeä paniikki että myöhästytään. Ajoissa kuitenkin saatiin kamat kasaan ja lähdettyä ovesta pihalle. Matkalla Ava vielä moneen kertaan sanoi ettei halua mennä yksin kerhoon.


Alkuun vähän jännitti, niin äitiä kuin Avaakin. Käytiin käsipesulla ja vietiin eväät jääkaappiin. Ava bongasi heti ison rekka-auton jolla rupesi leikkimään. Kirjoitettiin sopparit ja sitten oli aika lähteä. Sanoin Avalle että tullaan Alman kanssa kohta hakemaan ja valmistauduin jo ettei lähdöstä tule ehkä niin helppoa. Ava vaan vastasi joo ja jatkoi leikkimistä. Hämmennyin itse niin paljon että en meinannut päästä lähtemään. Sinne se jäi, äidin reipas tyttö!  Kerhoa on kaksi kertaa viikossa kolme tuntia, eikä kävelyihin mene kuin noin vartti suuntaansa. 


Tultiin sitten Alman kanssa kotiin ja nyt Alma vetelee päiväunia meidän sängyllä.
 Mikä on tämä rauha ja hiljaisuus? Sain jopa bloggerinkin auki, ekaa kertaa sitten öö, koko kesän? Ja mulla on vielä tunti aikaa ennenkuin lähdetään hakemaan Avaa. Taidanpa keittää pari kuppia kahvia ja olla tekemättä yhtään mitään! 
2 kommenttia:

 1. Ihana kerholainen.♥
  Meillä Ainolla alkaa kerho maanantaina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä reipas ihana kerholainen! <3
   Kivaa, tää kerho on kyllä tosi kiva juttu kun isompi saa tekemistä ja ite voi kerranki vähän löysäillä :D

   Poista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...