torstai 18. toukokuuta 2017

Alma 2v!


Meidän pieni ilopilleri täytti kaksi vuotta tänään! 
Almalla oli sopivasti neuvola myös tänään jonne pääsimme kahdestaan kun Ava oli kerhossa. Alma kasvaa hienosti, mitoiksi saatiin 86cm ja 11,3kg, omalla käyrällään siis kasvaa tasaisesti. Puhettahan Almalla ei oikeastaan tule ja sitä neukkutäti vähän mietti kun puheterapeutin mukaan tämän ikäisen täytyisi puhua jo vähän lauseita, mitä Almalla ei tule. Mutta ei oltu siitä kumpikaan huolissaan, kerroin että Alma on vasta alkanut puhumaan sanojakin enemmän ja käyttää paljon aikaa siihen että sana menee oikein ennenkuin ottaa sen käyttöönsä. Alma sai jo eilen ensimmäisen lahjansa, potkupyörän. Sitä innostuksen määrää, toinen vaan hoki "mun! mun! pyörä! mun!". Hienosti hoksasi miten mennään eteenpäin, vaikka vauhti onkin vielä hidasta. Avakin on vihdoin innostunut omasta pyörästään ja pyöräileekin jo todella hienosti! Vähän olen kahden vaiheilla että ostetaanko Avallekkin potkupyörä täksi kesäksi ja satsataan ensi keväänä kunnon pyörään, vai satsaisiko jo nyt kunnon pyörään. Toisaalta potkupyörä houkuttelisi kevyen kokonsa puolesta, saisi kummankin pyörät auton takaluukkuun jos tarve tulee, sekä ostaa pukyn omat hihnat niille jolloin voi sitten kantaa olalla jos ei jaksakaan potkutella eteenpäin. Illalla syötiin vielä kakkua minkä kipaisin kaupasta hakemassa. 

Alma on kyllä niin suloinen ja reipas pieni tyttö! Aivan toista maata kuin siskonsa. 


Tämä päivä oli myös itselleni tärkeä, sillä meille tuli myös kaksi vuotta imetystä täyteen! Saavutettiin siis WHO:n suositus imetyksestä. Tämä oli itselleni sellainen tärkeä etappi ja tuntuu huikealta kun ollaan se saavutettu. Imetyksen lopettamisen kanssa ei ole meillä vielä mitään kiirettä, odottelen josko Alma itse vierottaisi itsensä mutta vielä ei ainakaan siltä näytä. Jospa syksyinen päiväkodin aloitus vähän vierottaisi neitiä. Hyvin olen kyllä ollut muutaman viikonlopun erossa Almasta, joten imetys ei onneksi rajoita tekemisiä ollenkaan. 2 kommenttia:

  1. Miten reippaan oloinen sankarineito. Onnea hälle :) Ja onnittelut myös kunnioitettavasta imetystaipaleestanne, se on hieno homma!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...