perjantai 12. toukokuuta 2017

Kukkuu

Mistähän sitä alottaisi. Blogi on käynyt usein mielessä ja asiaakin olisi välillä ollut, mutta aika ja jaksaminen ei vaan ole riittänyt. Muutaman kerran on pitänyt käydä sulkemassa koko blogi, mutta sekin on tuntunut huonolta vaihtoehdolta. 

Meille kuuluu todella hyvää. Almakin täyttää ensi viikolla jo kaksi, ja Avakin täytti jo neljä. Hurjan isoja tyttöjä!

 Avalle käytiin muutama viikko sitten ottamassa korvakorut, hurjan reipas oli vaikka itku tuli, tietenkin. Käytiin ihan lävistämössä ottamassa, sillä itse en lapsiani koruliikkeisiin vie. Olihan hinta tietenkin hiukan korkeampi ehkä, mutta mielelläni maksan ammattitaidosta. Avaa jännitti varmasti myös ympäristö todella paljon, eihän tuollaiset tatuointiliikkeet kovin lapsiystävällisiä ole. Mutta lävistäjälle pisteet kotiin, oli todella ammattitaitoinen ja hyvä lapsen kanssa, selkeästi on useammallekin lapselle korvikset laittanut! Oltiin liikkeessä ainakin 45 minuuttia eikä lävistäjällä ollut yhtään kiire vaan antoi Avalle oman aikansa valmistautua. Itkukin loppui kuin seinään kun kävi peilistä katsomasta hienoja timanttejaan.  


Almastakin on kasvanut jo kovin iso tyttö, itse pukee vaatteet päälle ja muutenkin kova minävaihe menossa. Sanojakin on tullut todella paljon mutta ei vielä lauseita. Alma on täysin Avan perään ja matkii kaikessa, kävelyreittejä myöten. Onneksi päivissä on myös niitä hieman hiljaisempia hetkiä kun Alma nukkuu onneksi vielä päiväunia. Ava oli jo tuon ikäisenä jättänyt ne kotona pois kokonaan, mukavaa kun Alma sentään vielä nukkuu. 


Syksylle meille on tiedossa paljon uusia juttuja, mä palaan töihin ja tytöt menevät päiväkotiin lokakuussa. Syyskuussa me vietetään meidän häitä! Tasa-arvoisen avioliittolain tultua voimaan, tai jo hieman ennen sitä päätimme että pidetään kunnon häät ja juhla. Rekkaribileet oli kuitenkin todella pienet ja vaatimattomat, joten nyt on jo aikakin juhlia kunnolla! 

Hirveästi on vielä tekemistä ja tuntuu että aika loppuu kesken. Kaasoilleni oli jo mekot mutta nyt ne menevät jo vaihtoon kun yhdelle kaasoista se ei sopinutkaan. (vinkvink, mulla ois myynnissä kaksi nättiä persikanväristä maximekkoa!). Itselleni on hääpuku, oikeastaan kaksi kun en alkuperäistä ole vielä saanut myytyä. Ensimmäinen puku oli kovin kaunis, merenneitomallinen jonka ostin jo viime kesänä. Kuitenkin aloin haaveilla hieman näyttävämmästä puvusta ja olihan sellainen sitten pakko ostaa kun edullisesti tuli vastaan.  Juhlapaikka varattu ja siinä ne oikeastaan oli. Nyt pitäisi käydä katsomassa kutsukortteihin materiaaleja, ensin ajattelin tilata valmiit mutta en löytänyt mieleistä  joten täytyy ruveta askartelemaan että saa kutsut ajoissa postiin. 


Sellainen pikakuulumiskelaus. Jospa tämä tästä taas ottaisi tuulta siipien alle, jonkinlaisia hääjuttuja ainakin voisi kirjoitella mikäli ne nyt ketään kiinnostaa :) 
4 kommenttia:

  1. Mukava kuulla teistä ja mielellään minä ainakin luen hääpostauksia ja niiden suunnittelua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...