keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Maljakoiden tuunausta

Maljakoihin ja pöytänumerointiin sain idean Pinterestistä, mistäpä muuallakaan. Törmäsin ihanaan kuvaan missä oli Mason jar purkkeja maalattuina ja näin toimitti maljakoiden virkaa ja ihastuin välittömästi. Yritin etsiä samantapaisia purkkeja, ja purkkimaailma.fi:stä löysinkin jotain sinnepäin. Hääkirppikseltä löysin kuitenkin kurkkupurkkeja älyttömän halvalla, joten ostin niitä sen reilu kymmenen ja selvitin mitä purkkeja ne oli. Prismasta löysinkin samanlaiset ja näin meillä on jääkaapissa ollut enemmän suolakurkkuja ja punajuuriviipaleita kuin ikinä. Alkaa tulemaan hieman korvista ylös, mutta mitäpä sitä ei tekisi häiden eteen ;) 

Ikeasta löysin pieniä Korken-pulloja, jotka näin heti silmissäni pöytänumero"kyltteinä". Olen aikaisemmin jo törmännyt kalkkimaaliin, ja tuolla maalilla ollaan meillä maalattu keittiön tuolit. Tämä maali on myös hyvin kätevä lasin maalaukseen. Pullot maalasin vaaleanpunaisella ja Sinellistä ostin niihin kultaiset numerotarrat. Vielä olen kahden vaiheilla hommaanko pulloihin kukat, vai ovatko ne nätit vain helminauhalla. 


Kalkkimaali jättää kivan röpelöisen jäljen josta itse ainakin pidän. 

Maljakot maalasin kultaisella maalilla. Nämä vaativat kolme maalikerrosta jotta tulos oli tarpeeksi peittävä ja tasainen. Pulloihin taisi mennä yksi. Maali on myös todella riittoisaa joten pikkupurkeista jäi vielä paljon yli. Maljakoita on kyllä vielä maalattavana muutama, sekä punajuuria syötävänä aika paljon. Maljakoita meille tulee yhteensä 32. 

Maalit ovat ostettu bauhausista ja hintaa oli vaaleanpunaisella 7,90 ja kultaisella 10,90.  Maali lähtee myös suht helposti pesemällä. Olin maalannut pullot ja purkit jo mintulla kunnes totesin mintun lähtevän meidän teemaväreistä pois ja ostin nämä uudet maalit. Aikamoinen hommahan siinä oli, mutta yhdessä illassa sen sain tehtyä muiden juttujen ohella. 

Mielestäni nämä ovat oikein kivat, enkä malta odottaa että näen ne tositoimissa, ei oikein pääse oikeuksiinsa keittiön kaapeissa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...